little flowers

 
Jag köpte det övre halsbandet på rea igår, me like. Tänk att jag gick och letade chokers i säkert två år utan framgång förrän jag kom till London i somras och där hittade jag vad jag var ute efter för dyra pengar. OCH NU finns det en hel jävla avdelning på Gina tricot bara med chokers i alla dess olika former och färger.
Det händer mig fan alltid, att jag är "före min tid"... så jävla störande D: Minns när jag var yngre, runt 11-12 kanske, då hade jag samma problem med rosetter, vita strumpbyxor och tyllkjolar. Kan ni ens tänka er?? ROSETTER! Det fanns en tid då rosetter var svårt att få tag i och jag minns fortfarande den gången när jag och mamma var i Stockholm... Jag tror vi var in i varenda jävla klädaffär och ingen av dom hade vita strumpbyxor .____. Alltså vita strumpbyxor. Inga konstigheter. Fanns ingenstans. Det slutade med att vi gick till en FUCKING balettaffär på någon avsides gata.......... herregud. Viljestyrka hade man då i alla fall.
 
Meeen det finns ju positiva saker med det också, att man faktiskt kan få tag i det lätt tillslut och billigt(!) Fick min lilla blomsterchoker för 15 riksdaler :)
RSS 2.0